Restabilirea curgerii Energie Vitale - Energia Cristalelor

Du-te la conținut

Restabilirea curgerii Energie Vitale

Floarea Vietii - Yin si Yang

Restabilirea curgerii Energiei Vitale

Există momente în care ne simțim deprimați și triști, în care ne simțim obosiți fizic și psihic, demotivați și pesimiști. Aceste stări se datorează unor blocaje care împiedică Energia Universală să pătrundă și să curgă prin organismul nostru asigurând astfel fluxul de Energie Vitală atât de necesar unui organism sănătos. Următorul exercițiu în care vom folosi un Cristal de Stâncă (Cuarț Hialin) și un Jasp Galben restabilește curgerea normală a energiei vitale și remediază aceste simptome.

Prentru a obține rezultate cât mai bune cristalele pe care le vom folosi trebuie obligatoriu purificate și este recomandat (dar nu obligatoriu) să fie efectuată procedura de conectare (Conectarea cu un cristal) individual pentru fiecare din ele.

Exercițiul trebuie executat dimineața, înainte de a începe ziua de lucru. Astfel vom începe stând în picioare în fața ferestrei deschise pentru ca aerul proaspăt și lumina zilei să ne inunde corpul. Vom ține Cristalul de Stâncă în mâna stângă cuprinzându-l cu degetele astfel încât vârful cristalului să se sprijine în centrul palmei iar celălalt capăt să fie îndreptat în sus. Vom întinde brațul stâng înainte ridicându-l până la nivelul umărului iar în mâna dreaptă vom ține Jaspul Galben poziționându-l în dreptul chakrei Plexului Solar (3).

În această postură ne vom concentra câteva minute asupra respirației (Respirația pe parcursul exercițiilor) încercând să ne golim pe cât posibil creierul de gânduri.

Încheind prima etapă a exercițiului vom începe să vizualizăm cum Energia Universală traversează Cristalul de Stâncă, pătrunde prin palmă și ne inundă organismul cu putere și vitalitate. Vom vizualiza cum această energie se răspândește în tot corpul, curăță meridianele energetice și energizează pe rând toate chakrele. Vizualizăm cum energia Jaspului Galben amplifică activitatea chakrei Plexului Solar și ajută la o distribuire uniformă și echilibrată a Energiei Vitale către toate zonele corpului. Ne concentrăm asupra procesului de curățare și energizare timp de 10 - 15 minute.

Exercițiul poate fi repetat ori de câte ori simțiți că este necesar.

Active Search Results
Înapoi la cuprins