Conditii de utilizare - Energia Cristalelor

Du-te la conținut

Conditii de utilizare

Despre noi

CONDIŢII DE UTILIZARE

      Accesul la acest site de internet, precum şi utilizarea sa sunt guvernate de termenii şi condiţiile de mai jos, precum şi de orice alte legi şi reglementări aplicabile. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui site sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile specificate.

  • Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informaţiile conţinute în acest site sunt furnizate cu scop informativ. ENERGIA CRISTALELOR nu garantează în nici un fel acurateţea sau gradul de utilitate a informaţiilor furnizate prin acest site sau rezultatele ce s-ar putea obţine prin utilizarea acestui site.

  • Siteul este furnizat utilizatorilor ca atare, fără nici un fel de garanţii, explicite sau implicite, asupra tehnicilor și indicațiilor terapeutice conținute în acest site. Tehnicile și indicațiile terapeutice nu constituie un substitut pentru tratamentul medical și nici nu pot fi folosite pentru diagnosticare. Folosirea cristalelor poate avea efecte puternice neașteptate și există riscul să fie utilizate necorespunzător. Dacă aveți nelămuriri, apelați la un terapeut calificat în domeniul terapiei alternative cu cristale.

  • Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui site sunteţi de acord să nu faceţi responsabile ENERGIA CRISTALELOR şi nici terţele parţi implicate în crearea și producerea acestui site, sau pe cei ale căror materiale apar în acest site, pentru consecinţele acţiunilor pe care le veţi intreprinde pe baza informaţiilor conţinute în acest site.

  • Limitarea răspunderii se aplică oricăror evenimente speciale, accidentări, reacții adverse, cauzate de orice încetare a funcţionării, eroare, omisiune, întrerupere, ştergere, defecţiune, întârziere în operare sau transmitere, virus informatic, întreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuală.

  • ENERGIA CRISTALELOR sau orice altă persoană fizică sau juridică implicată în crearea, producerea sau distribuţia acestui site nu va fi în nici un caz responsabilă pentru orice evenimente speciale, accidentări, reacții adverse, ce ar putea rezulta din utilizarea sau inabilitatea de utilizare a acestui site.

  • Utilizatorul admite prin aceasta că dispoziţiile acestei secţiuni se aplică întregului conţinut al acestui site.

  • Pe lângă termenii descrişi mai sus, ENERGIA CRISTALELOR nu va putea fi trasă la răspundere, indiferent de cauză sau durată, pentru orice erori, inadvertenţe, omisiuni sau alte deficienţe, ca şi pentru inautenticitatea informaţiei conţinute în acest site, sau pentru orice întârziere sau întrerupere în transmiterea acesteia către utilizator, sau pentru orice pretenţii sau pierderi ce ar putea decurge sau ar fi cauzate de astfel de situaţii. Nici una dintre părţile de mai sus nu va fi responsabilă pentru orice pretenţii sau pierderi de orice natură ale unor terţe parţi, încluzând dar nelimitându-se la profituri pierdute şi stricăciuni punitive sau pe cale de consecinţă.

  • ENERGIA CRISTALELOR îşi rezervă dreptul de a modifica, adăuga sau elimina porţiuni din aceşti termeni şi condiţii în orice moment, fără a anunţa în prealabil.

  • Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la termenii şi condiţiile prezente, drepturile de proprietate intelectuală sau politicile de confidenţialitate, vă rugăm contactaţi-ne la: [email protected]


DREPTURI DE AUTOR

      Toate mărcile comerciale şi mărcile înregistrate, imagini, informaţii sau alte materiale prezentate în acest site aparţin proprietarilor respectivi. Site-ul şi toate simbolurile şi sloganele aferente sunt mărci ENERGIA CRISTALELOR. Folosirea în orice fel a acestor mărci este permisă numai cu autorizarea prealabilă a proprietarului de drept.
      Drepturile de autor asupra acestui site sunt rezervate în întregime de proprietarul siteului şi se află sub protecţia legilor române şi internaţionale în materie.
      Documentele, imaginile şi informaţiile din proprietatea siteului ENERGIA CRISTALELOR, incluzând designul, elementele distinctive ale site-ului, conţinutul site-ului, împreună cu orice elemente grafice asociate acestora aparţin proprietarului siteului ENERGIA CRISTALELOR. Orice folosire ilegală a acestor materiale, incluzând, dar fără a se limita la reproducere, distribuţie, sau copiere, este strict interzisă fără permisiunea scrisă a proprietarului siteului ENERGIA CRISTALELOR.
      Acest site poate conţine documente, imagini, informaţii sau alte materiale care nu sunt proprietatea siteului ENERGIA CRISTALELOR. Aceste materiale pot include articole, date, informaţii, imagini, grafică, muzică, elemente audio sau alte materiale. Orice folosire a acestor materiale este strict interzisă fără permisiunea scrisă prealabilă a respectivilor terţi proprietari.
      Acest site, în întreg sau în parte, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat sau exploatat în orice fel în scop comercial fără acordul expres scris al proprietarului siteului ENERGIA CRISTALELOR.Active Search Results
Înapoi la cuprins