Documentare Spiritualitate - Energia Cristalelor

Search
Du-te la conținut

Meniu principal

Documentare Spiritualitate

Materiale Asociate
Bruce Lipton - The New Biology - Where Mind and Matter Meet
Bruce Lipton<br />The New Biology - Where Mind and Matter Meet

Bruce Lipton
The New Biology - Where Mind and Matter Meet


Progresele recente ale Dr. Bruce Lipton
în știința celulară sunt un important punct de cotitură evolutiv. De aproape cincizeci de ani am trăit cu iluzia că sănătatea noastră și soarta au fost pre-programate în genele noastre, un concept menționat ca Determinism Genetic. Deși conștiința de masă este în prezent impregnată cu convingerea că, caracterul cuiva este genetic pre-determinat, o înțelegere radical nouă a apărut la limita unde știința nu mai are solutii logice, în vârful de elită al comunității științifice.
Biologia Cellulara
începe să recunoască acum faptul că mediul înconjurător, universul exterior și fiziologia noastră internă, și mai important, percepția noastră asupra mediului înconjurător, controlează în mod direct activitatea genelor noastre.
Acest film va revizui
în mare masură mecanismele moleculare prin care conștientizarea problemelor de mediu interferează cu regulile genetice și evolutia organismului.
Filmul este prezentat
în două părți și este subtitrat în limba română.

Gregg Braden - Trezirea la punctul zero (RO)

Gregg Braden - Trezirea la Punctul Zero

Există un proces de schimbări fără precedent ce se desfăşoară pe Pământ. Tu eşti o parte din acea Schimbare. Fără cunoaşterea graniţelor artificiale ale religiei, ştiinţei sau tradiţiilor mistice antice, Schimbarea este caracterizată în inversări dramatice a parametrilor fizici ai Planetei, şi însoţită de o transformare rapidă în înţelegerea, perpepţia şi experienţa umană.
Această perioadă este referită istoric ca "Schimbarea Erelor". În timp ce ştiinţa stă martoră unor evenimente ce nu au elemente de comparaţie, tradiţiile antice ne spun că suntem sub un program intact;
Evenimentele Schimbării se produc acum. Fiecare eveniment poartă cu el un mesaj similar, şi reprezintă o consecinţă a unui Proces mult mai important decât evenimentul în sine. În momente cheie din istoria umanităţii, înţelepciunea a fost transmisă, permiţând astfel oamenilor să trăiască schimbări rapide fără Frică. Acum este unul din acele momente. Trăim încheierea unui ciclu ce a început acum aproape 200.000 de ani, şi un proces de Iniţiere demonstrat acum 2000 de ani.
Filmul este făcut în 1996 şi este subtitrat in limba română.

"Infinitul - Calatoria Suprema (Infinity - The Ultimate Trip)

"Infinitul - Calatoria Suprema (Infinity - The Ultimate Trip)

Acest
documentar a fost realizat în 2009 de Jay Weidner. Filmul are o distribuție uimitoare, reunind profesori de renume mondial, autori, experți și vizionari cum ar fi Neale Donald Walsch, Gregg Braden, Brian Weiss, Alberto Villoldo, John Holland, Renate Dollinger, Stanislav Groff, Dzogchen Ponlop si Robert Thurman. Împreună, aceste persoane ne dezvăluie din experienta lor despre incredibila noastră natură infinită. De la povestirile amuzante și  până la cunoașterea  profundă a acestor aspecte, documentarul oferă o experiență excelentă pentru oricine îl privește cu mintea deschisă. Filmul explorează natura noastră infinită și nemuritoare precum și aspecte fundamentale despre viață, moarte și viața de după moarte. El prezintă niște  mesaje fundamentale pline de claritate, optimism, speranță și pur și simplu spulberă anumite  tipare învechite despre  sufletul nostru și integrarea lui în spectacolul magic al vieții. Documentarul ne poate face să trăim, prin reamintirea înțelepciunii noastre, un răspuns viu la eternele întrebări... cine suntem, de unde venim și încotro ne îndreptăm?! Metaforic vorbind, filmul chiar este o călătorie de extindere a constientizării personale, începând de la tărâmul fizic în care existăm în prezent și până la lumile de dincolo, granița  dintre acestea fiind aproape insesizabilă. Acest documentar face parte din categoria  documentarelor spirituale de top pentru că mesajele sunt minunate, logice, simple dar profunde în același timp. Ele nu sunt niste teorii sterile, ci sunt încărcate de trăirile și  experința spirituală a interlocutorilor. Înainte de a viziona acest documentar este bine să reținem părerile a doi critici de film :"Acest film merita văzut și absorbit...iar și iar." "Ce cadou incredibil este acest film. Atinge ceva în adâncul tău. Ne deschide inima, ne curăță mintea și ne ajută pe toți să îmbrățișăm misterul morții." Documentarul este subtitrat în limba română.

 
Active Search Results
StatsCrop
energiacristalelor.ro Webutation
Copyright 2015. All rights reserved.
Înapoi la conținut | Înapoi la meniul principal